Ang. åpning av TrenJa

TrenJa åpner torsdag 18.juni kl. 08.00. Veilederen for smittevern er streng, og vi oppfordrer medlemmene våre til å gjøre som plakater, beskrivelser og ansatte forteller. Vi vil ha tilsyn daglig for å følge dette opp. 

Nøkkelbrikken brukes som før - uten kode. ALLE MÅ BRUKE BRIKKEN FOR Å KOMME INN. Kun en person kan gå inn om gangen. Kamera er installer, og følger døren ved inn- og utgang. Husk å sprite hender på vei inn og ut. 

Åpningstid: Kl. 06.00-22.00 alle dager. 

GOD SOMMER! :)

Ang. åpning av TrenJa

Hei

15. juni gir myndighetene ut mer informasjon om når treningssentre kan åpne igjen. Myndighetenes veileder vil legge føringer for hvilke krav det settes til oss. Det gjelder blant annet gjennomføring av rengjøring, bemanning og kontroll. Vi jobber for dette, men kan ikke åpne uten at det er mulig for oss på en trygg måte. TrenJa sender ut mer informasjon 16.juni. Ta gjerne kontakt på 900 52 427 dersom dere lurer på noe. 

Nyt finværet! 

 

 

Sommerstengt

Figgjohuset er nå sommerstengt. TrenJa er åpent for trening for de som har brikke. Det vil ikke være betjening på Figgjohuset igjen før 12.august. Dersom det skulle være noe kan Jan Terje nås på 900 52 427 mellom kl. 10-12.

God sommer alle sammen ☀️😎

Parkeringsplassen

Den nye parkeringsplassen begynner å ta form. Det vil bli enda bedre merking utover våren, men handicapplassene er nå tydelig skiltet. Vi ber om at disse plassene respekteres og står ledige til å brukes for som trenger det 😊 Ha en nydelig uke!

 

 

Farsdag

Usikker på hva du skal gi i farsdagsgave? Hos oss kan du kjøpe gavekort på trening. Vi tilbyr treningsveiledning ved behov, og har ikke lenger bindingstid. 239 kr pr.mnd - løp og kjøp 😊

Oppussing

Til informasjon. I september/oktober vil TrenJa bygges om og fornyes. Vi håper det vil glede både dere og nye medlemmer. Trening kan utføres under byggetiden.

Ha en fin dag ☺️

Gratis trening i januar og februar

Ved innmelding i januar og binding av 12 måneder får du gratis trening i januar og februar ☺️👏  

Ta kontakt på innboks eller med Jan Terje på tlf 90052427.

Figgjohuset

figgjohuset2

  • Mobil forretningsfører 934 23 723
  • E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Mobil hallbestyrer 900 52 427                      (8:00 - 16:00)
  • E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Figgenveien 17, 4332 Figgjo

 

 

Facebook

Figgjo IL

figgjo il

  • Tlf: 51625117
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Hjemmeside: http://www.figgjoil.no