Ubetjent senter

Hei.
TrenJa går tilbake til ubetjent senter mandag 08.02.21. Det betyr at åpningstidene blir 05:30-22:00 alle dager. Det vil være tilsyn på TrenJa flere ganger daglig og det er viktig at du som medlem følger smittevernsregelene; maks 10 stykker inne på trening samtidig, bruk alltid din personlige nøkkelbrikke ved inngang, ha med egen drikkeflaske og husk å vask hender og kontaktflater.
God trening!

Åpning av TrenJa

Hei
TrenJa åpner opp igjen for trening mandag 1.februar kl. 06.00.
De nye åpningstidene er:
Hverdager: 06.00-21.00.
Helg: 09.00-19.00.
Viktig at alle følger smittevernstiltakene, vasker hender og holder god avstand. Alle MÅ bruke sin personlige nøkkelbrikke ved inngang. Det er ikke tillatt med mer enn 10 stk på trening samtidig. TrenJa vil være betjent en stund fremover.
God trening! 🙂

Mulig åpning av TrenJa 1.februar

Hei!
Sandnes kommune kan åpne for at betjente treningssenter kan åpne igjen til helgen. Dersom det blir tilfelle, vil TrenJa forsøke å få til en betjent ordning fra mandags morgen (1.feb). Vi kommer tilbake med mer informasjon inn mot helgen.
Mvh TrenJa

Til informasjon

Alle treningssentre i Sandnes kommune må fortsatt holde stengt. Det betyr at TrenJa ikke kan åpne enda. Vi håper på å kunne åpne 27.-28.januar, men må uansett vente på klarsignal fra kommunen. Kommer med mer informasjon når vi vet mer. 

TrenJa stenges

De nye smitteverntiltakene for Nord-Jæren har medført at alle treningssentre må stenge. Forhåpentligvis blir stengningen for en kortperiode, og vi håper at vi kan åpne igjen rundt 20.januar. 

 

Ang. åpning av TrenJa

TrenJa åpner torsdag 18.juni kl. 08.00. Veilederen for smittevern er streng, og vi oppfordrer medlemmene våre til å gjøre som plakater, beskrivelser og ansatte forteller. Vi vil ha tilsyn daglig for å følge dette opp. 

Nøkkelbrikken brukes som før - uten kode. ALLE MÅ BRUKE BRIKKEN FOR Å KOMME INN. Kun en person kan gå inn om gangen. Kamera er installer, og følger døren ved inn- og utgang. Husk å sprite hender på vei inn og ut. 

Åpningstid: Kl. 06.00-22.00 alle dager. 

GOD SOMMER! :)

Ang. åpning av TrenJa

Hei

15. juni gir myndighetene ut mer informasjon om når treningssentre kan åpne igjen. Myndighetenes veileder vil legge føringer for hvilke krav det settes til oss. Det gjelder blant annet gjennomføring av rengjøring, bemanning og kontroll. Vi jobber for dette, men kan ikke åpne uten at det er mulig for oss på en trygg måte. TrenJa sender ut mer informasjon 16.juni. Ta gjerne kontakt på 900 52 427 dersom dere lurer på noe. 

Nyt finværet! 

 

 

Figgjohuset

figgjohuset2

  • Mobil forretningsfører 934 23 723
  • E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Mobil hallbestyrer 900 52 427                      (8:00 - 16:00)
  • E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Figgenveien 17, 4332 Figgjo

 

 

Facebook

Figgjo IL

figgjo il

  • Tlf: 51625117
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Hjemmeside: http://www.figgjoil.no